top of page
voorkant winkel

Drogisterij

Etos

Drogisterij

Over ons 

Stap binnen bij Etos Lunteren, waar onder de leiding van Yvonne van de Pol, een veteraan in het vak met meer dan 43 jaar ervaring, een wereld van kwaliteit en persoonlijke service opengaat. 


Als eigenaresse van de winkel streeft Yvonne met haar Team, ernaar om haar passie voor gezondheid en schoonheid te delen door middel van ons uitgebreide assortiment. Ontdek onze uitgebreide keuze aan make-up, huidverzorging, vitamines en heerlijke geuren, naast alledaagse boodschappen. Of u nu op zoek bent naar de nieuwste trends in make-up, een effectieve huidverzorgingsroutine wilt samenstellen, uw vitamine-inname wilt verhogen of gewoon uw wekelijkse boodschappen wilt doen, Etos Lunteren heeft alles wat u nodig heeft. 


Ons toegewijde team staat klaar om u te verwelkomen, te adviseren en te helpen bij het vinden van de producten die perfect passen bij uw behoeften en voorkeuren. Kom langs en ontdek zelf de charme van onze winkel, waar we er trots op zijn om meer te zijn dan alleen een winkel - we zijn een essentieel onderdeel van de lokale gemeenschap, klaar om u te verwelkomen met open armen en u te voorzien van de beste service die u verdient.


Onze merken:

New Care, Vitalize, Orthica.

 Annemarie Borlind cosmetica en gezichtsverzorging op natuurbasis. 

John v G,  Elf cosmetica ,Louis widmer, Sen&Zo. Ipuro.

Boss, Marc jacobs.

Adres

Dorpsstraat 72
6741 AM Lunteren

Openingstijden


Maandag  08:30 tot 18:00

Dinsdag  08:30 tot 18:00

Woensdag  08:30 tot 18:00

Donderdag  08:30 tot 18:00

Vrijdag  08:30 tot 21:00

Zaterdag 08:30 tot 17:30

Zondag GESLOTEN

Sociale Media 

fb site.jpg
insta site.jpg
bottom of page