top of page
voorkant winkel

Optiek

EyeCare Kaasschieter

Oogzorg / Optiek

Over ons 

Wij bieden uitgebreide oogzorg en oorzorg en high end kwaliteits producten. Er zijn mooie modemerken voor merkbewuste brildragers, zoals Lindberg, Tom Ford, Garret Leight, Götti, Etnia Barcelona.  


Er is ook een uitgebreide kindercollectie met de merken Vingino, BBig, Little Paul en Joe. Oogmetingen worden uitgebreid gedaan, waarbij we ook kijken naar de samenwerking van de ogen. Er wordt samen met u naar uw kijkbehoefte gekeken. 


In onze digitale samenleving is goed zien van essentieel belang. Hiervoor zijn speciale zeiss glazen ontwikkeld met speciale ontspiegelingen voor bijvoorbeeld achter de PC, voor autorijden, met name in donker, of op het water of in de sneeuw. Ook zijn hiervoor speciale glasontwerpen ontwikkeld, zodat werken achter bijvoorbeeld de PC geen extra belasting voor de ogen hoeft te zijn.  


Lenzen worden aangepast naar uw ogen en behoefte. Zowel harde als zachte lenzen passen we aan met de modernste apparatuur en volgens de nieuwste aanpas methodes. Daglenzen voor vakantie of sporten naast de bril is een aanrader. Veel mensen gebruiken daglenzen hiervoor om het hoge comfort, hygiene en het gemak.  


Op onze locatie in Barneveld doen we ook optometrische onderzoeken in samenwerking met huisartsen en oogartsen. Bij oogaandoeningen zoals glaucoom, macula degeneratie, hoge myope ogen ( sterke - glazen), netvliesloslating is preventieve screening belangrijk. 


Hebt u vragen over de gezondheid van uw ogen, dan kunt u altijd een afspraak maken en een OCT scan van uw ogen laten maken.  Iedereen is hartelijk welkom. Vraag naar de voorwaarden en maak een afspraak, zodat we de tijd hebben om een onderzoek te kunnen doen en samen met u goed voor uw ogen te zorgen.

Adres

Dorpsstraat 133

6741 AE Lunteren

Openingstijden


Maandag GESLOTEN

Dinsdag 09:00 - 17:30

Woensdag 09:00 - 17:30

Donderdag 09:00 - 17:30

Vrijdag 09:00 - 17:30

Zaterdag 09:00 - 17:00

Zondag GESLOTEN

Sociale Media 

fb site.jpg
insta site.jpg
bottom of page